Reggae flash

Luister jij graag naar goede bekende en dansbare  reggae muziek, vind jij het  leuk om er op te dansen. Kom dan alleen, met vrienden of met je partner op 11-06-2016 naar Reggae Flash

Waar je in een ongedwongen gezellige en sfeervolle locatie met alleen maar vriendelijke publiek en het niet zo massaal is, waar niets moet maar alles kan. Je kunt compleet los en uit je dak gaan op de Reggae muziek die er gedraaid wordt.

Het zijn de echte grote namen en de pioniers van de reggae, er wordt dan ook alleen maar voor kenners en liefhebbers, herkenbare en natuurlijk alleen maar de beste dansbare Reggae muziek gedraaid.

Denk daarbij aan de grote namen uit het verleden en heden die dan de revue zullen passeren Alpha Blondy, Black Uhuru, Bob Marley, Gregory Isaacs, Ini Kamoze, Desmond Dekker, Peter Tosch, Yellowman,UB 40 en vele anderen.

De beste nummers worden zorgvuldig opgebouwd waardoor je vanzelf op de dansvloer verschijnt.
Heel de avond zal dan ook uitsluitend Reggae en Reggae gerelateerde nummers worden gedraaid .

Dit wordt allemaal gedraaid door de ervaren en altijd swingende DJ Remon.

Heb je een verzoek nummer en hij is in de stijl van de avond kom hem dan ff aanvragen ik ben aanspreekbaar mocht ik hem hebben dan wordt het zeer zeker gedraaid.

Door mijn jarenlange ervaring als DJ weet ik exact welke nummers er gedraaid moeten worden om bij een ieder een gevoelige snaar te raken. Op deze manier creëer ik een perfecte sfeer en ambiance en bezorg ik een ieder een geweldige top avond.

Als 40love-organisator, gastheer, entertainer en DJ garandeer ik je dan ook werkelijk een plezierige avond.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid

Datum:  11-06-2016

Locatie: C5 Jazz

Adres Schiehaven nr.11 “de gele muur”
Aanvang 22.00 tot 03.00
Entree 10,00 Euro, kaarten zijn aan de deur en online te koop.
Tickets voor het evenement zoals hierboven beschreven kunnen ook online worden besteld via:

https://www.yourticketprovider.nl/events/12700-reggae-flash/?preview=t