Tropical vibes
 

Luister jij ook graag naar goede herkenbare en dansbare Latin en Tropische muziek, vind jij het leuk om er op te dansen. Kom dan alleen, met vrienden of met je partner op 23-07-2016 naar Tropical vibes

Waar je in een ongedwongen gezellige en sfeervolle locatie met alleen maar vriendelijke publiek en het niet zo massaal is, waar niets moet maar alles kan. Je kunt compleet los en uit je dak gaan op de Latin en Tropische muziek die er gedraaid wordt.

Het zijn echt de vrolijkste, zwoelste, leukste en beste herkenbare Latin en tropische klanken, waarbij je het vrije vakantie gevoel krijg om de heupen lekker los te gooien. Op de stijlen soca, zouk, latin, merengue, mambo en alle andere zwoele stijlen.

Denk daarbij aan de grote namen uit het verleden en heden die dan de revue zullen passeren. Shakira, Shaggy, Enrique Iglesias, Gloria Estefan, Arrow, Banda Blanca, Gypsy kings, Belle Perez, Byron lee, Gustavo lima, Krosfyah, Michel Telo, Traffasi en vele anderen.

De beste nummers worden zorgvuldig opgebouwd waardoor je vanzelf op de dans vloer verschijnt.
Heel de avond zal dan ook uitsluitend Latin en Tropische gerelateerde nummers worden gedraaid .
Dit wordt allemaal gedraaid door de ervaren en altijd swingende DJ Remon.

Heb je een verzoek nummer en hij is in de stijl van de avond kom hem dan ff aanvragen ik ben aanspreekbaar mocht ik hem hebben dan wordt het zeer zeker gedraaid.

Door mijn jarenlange ervaring als DJ weet ik exact welke nummers er gedraaid moeten worden om bij een ieder een gevoelige snaar te raken. Op deze manier creëer ik een perfecte sfeer en ambiance en bezorg ik een ieder een geweldige top avond.
Als 40love-organisator, gastheer, entertainer en DJ garandeer ik je dan ook werkelijk een plezierige avond.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid

Datum: 23-07-2016
Locatie: C 5 Jazz Bij het kermis terrein op de muller pier
Adres Schiehaven nr 11 3024 EC “de gele muur”
Aanvang 22.00 tot 03.00

Entree 10,00 Euro, kaarten zijn aan de deur en online te koop.

Let op ben je binnen voor 22.30 uur dan krijg je 5,00 euro retour.
Dus voor 22.30 betaal je maar 5,00 euro entree.

Tickets voor het evenement zoals hierboven beschreven kunnen ook online worden besteld via: